Måljakten U17

Stötta Umeå FC U17 via Måljakten!

Vårt U17-lag spelar i i P17 Allsvenskan 2023. Det är landets högsta juniorserie och består av 28 lag uppdelade i två serier, norra och södra med 14 lag i varje. Umeå FC Akademi spelar i den norra tillsammans med nästan uteslutande lag från Mälardalen. Det innebär många och dyra resor. Nu kan du vara med och stötta killarna via Måljakten!

Så funkar det

Umeå FC Akademi driver elitförberedande ungdomsverksamhet, med syfte att utveckla och utbilda ungdomsspelare. Detta är ett långsiktigt arbete för att lägga grunden till konkurrenskraftig elitfotboll i Umeå som bygger på lokala talanger. För att uppnå detta är kontinuerligt seriespel på högsta nationell nivå en förutsättning. En viktig pusselbit för att detta ska vara möjligt är just ditt bidrag via Måljakten.

Via Måljakten är du med och bidrar med en liten summa varje gång killarna gör ett mål i P17 Allsvenskan. Privatpersoner kan delta och välja mellan att bidra med antingen 20 kronor eller 40 kronor per mål som oavkortat går till Umeå FC Akademi U17.

Även företag kan vara med och stötta laget. Detta görs dom genom att välja en summa mellan 50 – 500 kr per mål.

Alla som bidragit kommer att synas på bidragssidan där man kan bläddra runt och se vilka det är som stöttar klubben i jakten på mål. Det går givetvis även bra att vara anonym bidragsgivare. Under säsongen kommer vi även att lotta ut fina priser bland deltagarna.

Så går betalning till

Samtliga privatpersoner som deltar i Måljakten måste lägga in sina kortuppgifter när man registrerar sig. Ditt bidrag kommer därefter att debiteras direkt efter respektive match. Dvs. lyckas laget göra två mål mot exempelvis Hammarby och du har satsat 20 kr/mål så debiteras du 40 kronor direkt efter matchen. Företag faktureras efter säsongen. Man kan när som helst under kampanjen avregistrera sitt medlemskap samt även justera sitt valda belopp/mål.

Sett till tidigare säsonger är ett rimligt antagande att laget kommer göra ungefär 50 mål. Det skulle innebära att du totalt kommer bidra med 166 eller 333 kronor per månad i sex månader beroende på om du stöttar med 20 kr eller 40 kr per mål.

Så går du med i Måljakten

Klicka på knappen Gå med i Måljakten och tryck sedan på ”Bidra som privatperson” eller ”Bidra som organisation” för att påbörja din registrering.

Stort tack för ert stöd till oss i Umeå FC Akademi!