Bli partner

Bli en del av Umeå FC

Samtliga partners stora som små är viktiga för oss i vårt fortsätta arbete och strävan att inom kort vara ett etablerat lag inom elitfotbollen. Vi i Umeå FC har byggt upp en plattform med olika samarbetsformer där vi hoppas kunna hjälpa till och stärka just ert företag. Är ni i behov av att exponera ert varumärke ytterligare? Skapa fler affärsrelationer genom vårt affärsnätverk Handslaget eller engagera er i samhällhet och hållbarhetsfrågor?  Vi skräddarsyr lösningar utifrån era behov och önskemål där vi tillsammans stärker Umeåfotbollen och näringslivet i Umeå.

Intresserad av att bli en del i Umeå FC familjen?  Välkommen att fylla i formuläret HÄR eller kontakta Umeå FC.s Klubbchef Markus Vikström, markus@ufc.se tel. 073-069 44 02 för vidare information om våra partnerpaket.

Intervju

Exponering

Är ert företag i behov av att exponera ert varumärke ytterligare? Genom vårt breda exponeringsortiment är vår förhoppning att kunna skräddarsy lösningar som passar er. Allt från den mer traditionella arena- och dräktexponeringen till att synas i våra sociala mediekanaler.    

VIP

Aktivering

Genom vårt affärsnätverk Handslaget vill vi i Umeå FC hjälpa till att fördjupa redan befintliga affärskontakter, men även skapa nya genom att regelbundet initiera och bjuda in till Handslaget-aktiviteter av olika art och karaktär. Dessutom vill vi att ni ska se Umeå Energi Arena som en logisk träffpunkt i samband med våra hemmamatcher.       

Sommarakademi

Umeå FC Akademi

Umeå FC Akademi är vår barn- och ungdomsverksamhet som är fokuserad på att utbilda unga människor att spela fotboll. Syftet är att med genomtänkt upplägg, utbildade och erfarna instruktörer, långsiktighet och helhetsgrepp utveckla dagens ungdomsspelare till seniorspelare. Vår ambition är att alla, spelare och ledare, skall minnas tiden i Umeå FC som något extra bra.

 

Gallo

Umeå FC i samhället

Umeå FC bildades för att vara Umeås representant i svensk elitfotboll. Med det följer också ett ansvar utanför fotbollsplanen. Vi vill bidra till att Umeå blir en ännu bättre stad att leva och verka i. Vi är Umeå FC och vi finns till för Umeå. Vi hoppas att du och vill vara med och stötta vårt samhällsbygge. Vår idé om att idrott ska vara tillgängligt för alla.