Sommarlovsträning

Sommarplanerna har ändras för många av oss. Cuper och läger är inställda eller uppskjutna men fotbollssuget finns fortfarande kvar.

Därför hälsar vi pojkar och flickor i åldrarna födda 2006 – 2011 välkomna till Sommarlovsträning med Umeå FC och Umeå IK.

Sommarlovsträningen startar v.25 och håller på fram till vecka 32. Vi erbjuder en fotbollsträning i veckan (totalt åtta träningar under perioden) där ni själv väljer vilket ställe ni vill träna på.

Träningsupplägget kommer att fokusera på den individuella utvecklingen med fokus på att ”se och förstå spelet samt ta snabba beslut”. För träningsupplägget står meriterade tränare i vår organisation.

Platser
Grubbevallen (måndagar)
Tegstunet (tisdagar)
Vildmannavallen (onsdagar)
MSK-Arena (torsdagar)
Målvaktsträning (tisdagar, Tegstunet)

Anmälan
Anmälningarna är öppna. Ni anmäler er på den plats ni vill träna (Grubbevallen, Tegstunet, Vildmannavallen eller MSK-Arena). Om man är målvakt anmäler man sig sig till Målvaktsträningen.
Vi kan maximalt ta in 45 deltagare per plats. Först till kvarn.

Kostnad

Kostnaden för att delta i Sommarlovsträningen är 1200 kronor/spelare.

Betalning
Avgiften, 1200 kr/spelare, betalas till bankgiro 190-4804 i samband med anmälan.
Märk betalningen med spelarens namn och grupp (t.ex. Johan Johansson Tegstunet)
Deltagandet gäller först sedan avgiften kommit in till Umeå FC och därefter skickas det ut en anmälningsbekräftelse via mail.

Material
Inga kläder eller material ingår i anmälningsavgiften. Spelarna ska till varje träning ta med egen boll, benskydd och vattenflaska.

ANMÄLNINGARNA ÄR NU STÄNGD.