ProCamp 2019

[vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Umeå FC i samarbete med Umeå Entrepenad arrangerar ProCamp 2019 för pojkar födda 2003 och 2004.

Lev som ett fotbollsproffs under fyra dagar. Vi inleder alla dagar med en gemensam frukost för att sedan ta oss ut på träningsplanen. Vi kryddar det med olika inslag av teoripass samt avslutar med en gemansam lunch.
Allt i andan som dagens fotbollsproffs lever.

När
13-16 augusti (vecka 33)

Var
Umeå Energi Arena

Ledaransvarig
Andrée Jeglertz (tränare, Kanada) och Mathias Johansson (akademichef, UFC Akademi)

Anmälan
Anmälan görs på denna sida. 40 platser. Först till kvarn. Anmälningarna stänger onsdag 7 augusti.

Kostnad
1000 kr

Deltagaravgiften för ProCamp är 1000:- och betalas in till bank-giro 190-4804, märk betalningen med deltagarens namn + ProCamp (t.ex. Johan Johansson ProCamp)

Ingår förutom fotbollsträning
Frukost alla dagar
Lunch alla dagar
ProCamp t-shirt

Mer information
Schema och annan aktuell information kommer att via e-post att skickas ut veckan innan ProCampen drar igång. Ni hittar även information på ufc.wpstagecoach.com.

Sociala medier
Twitter: @umeafc
Instagram: @umeafc
Facebook: facebook.com/umeafcofficiell[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=”Huvudpartner”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]