Jobba för Umeå FC

[vc_row][vc_column][vc_column_text]På denna kommer det att finnas uppgifter om eventuella lediga jobb och uppdrag hos Umeå FC, men även information hur du går till väga för att skicka in en spontanansökan till oss.

I vår strävan mot elitfotbollen så söker vi alltid engagerade och drivna personer som kan göra vår verksamhet ännu bättre. Det gäller sportsligt som organisatoriskt.
Vad kan och vill du bidra med? Låt oss veta! Skicka in din spontanansökan här![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Just nu söker vi specifikt efter:

Sport

Tränare/Ledare
Umeå FC bedriver idag elitverksamhet (Umeå FC), elitförberedande verksamhet (UFC Akademi) samt breddfotboll (Sommar-och Vinterakademi). Det gör att behovet av nya, engagerade tränare och ledare är stort.
Vi vill nu stärka vår ledarsida och samtidigt stärka vår verksamhet. Därför söker vi brett och stort efter tränare och ledare med engagemang, vilja att utvecklas samt ett brinnande fotbollsintresse.
Med ledare menar vi tex. sjukgymnaster, lagledare, materialförvaltare, fystränare etc.
Är du den vi söker?
Kontakta Andrée Jeglertz, and.jeg@hotmail.com / 070-509 99 18


Organisation

Matchfunktionärer
En stor del i klubbens målsättning mot elitfotboll är att utveckla upplevelserna kring matcherna. Det är grundpelaren till att locka folk och förbättra produkten. Känner du att du kan bidra med både idéer och arbetsinsatser kring våra matcher och hjälpa oss att ta nästa steg, tveka inte att höra av dig!

Webb/Tidning
Umeå FC har idag ett webb-team som håller hög nivå i svensk fotboll. Allt från lysande fotografer, välgjord hemsida till väljobbade sociala medier. Men vi måste bli mer brinnande pennor. Ett team som levererar intressanta reportage under veckor, skriver om matcherna och gör vår produkt än mer intressant.
Vi erbjuder ingen lön men ett däremot ett perfekt läge att bygga på ditt CV för större uppdrag. Vi är helt öppna för nya, spännande idéer och tycker bara att det är ett friskhetstecken om man tar för sig!
Vill du utveckla ditt intresse inom journalistiken och testa dina idéer så hör du av dig!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Vid frågor/intresse kontakta:
Sport
Andrée Jeglertz
070-509 99 18
and.jeg@hotmail.com

Organisation
Markus Wikström
073-069 44 02
markus@ufc.wpstagecoach.com[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]