I sex år har jag haft förmånen att få vara en del av Umeå FC. Det trodde jag nog inte riktigt själv när jag fick frågan av André Jeglertz 2018 om jag ville vara en del av hans team.  Det har varit många fina stunder och ögonblick men även stunder som sätter fotbollen i andra rummet.

2019 kommer att vara det år som jag kommer minnas med stolthet och glädje. Så många saker som blev rätt och att få dela det ögonblicket på Vikingavallen i Täby men så många spelare, ledare och supportrar kommer alltid finnas med i livet. 

Sedan finns det stunder under dessa sex år som man inte har varit så minnesvärda och då är degraderingen från Superettan som har satt sig djupast.

Jag vill tacka alla spelare, ledare, supportar och alla frivilliga som hjälper till på våra hemmamatcher som är så viktiga för föreningen. Ni gör det bästa jobbet!

Sedan vill jag tacka min fru och mina barn för all den stöttning som jag har fått under alla dessa år för utan er så hade inte detta varit möjligt. Ni har varit fantastiska och är ovärderliga.

Tack för mig.

/Magnus Henrysson