På söndag spelar Umeå FC säsongens sista hemmamatch för säsongen 2023 mot Sollentuna.

Avståndet uppåt är för långt och avståndet neråt är betryggande. Dessutom har snön och kylan kommit till Björkarnas stad. Man kan lugnt säga att det inte är den hetaste matchen den här staden upplevt senaste åren. Men, den är en del av resan och Umeå FC vill visa uppskattning gentemot de som är med.
Köper man en matchbiljett till den avslutande matchen mot Sollentuna ingår nämligen en fribiljett till Superettan-premiären i framtiden.
– Att Umeå FC en dag kommer att spela en Superettan-premiär igen är jag helt säker på, sen om det sker inom ett, två eller tio år kan jag inte säga med säkerhet, säger Markus Wikström och fortsätter:
– Det är exakt sådana matcher som den vi spelar på söndag som ställer ett supporterskap på sin spets och för alla som är med oss nu vill vi visa både uppskattning samt att de ska veta att vi inte glömmer.

Söndagens matchvärd Umeå Kommun möjliggör att biljettpriset sänks med 50% (60kr/vuxen och 35kr/ student/pensionär).
– Vi är mycket glada över att Umeå Kommun är med oss på vår resa för att nå vårt mål; att bli ett etablerat lag i Svensk Elitfotboll!, avslutar Wikström.

*Halva priset gäller fram till en timme innan matchstart och biljetten måste köpas via vårt biljettsystem för att den skall gälla vid en framtida Superettan-premiär.