Bra drag på läktaren men tyvärr inte samma drag på planen. Umeå FC förlorade hemmamötet med Sylvia med 3-1.

20 bilder från matchen. Foto: Jan Hofverberg.

Efter förlust förra helgen mot Sandviken var Umeå FC ute efter revansch mot Sylvia men det ville sig inte.

Gästerna tog ledningen efter halvtimmen men Umeå FC fick ett gyllene läge att kvittera bara tre minuter senare från straffpunkten, men Isac Spanedal sköt straffen utanför.

Istället gjorde Sylvia 2-0 bara någon minut in i den andra halvleken. Med halvtimmen kvar gav Rasmus Andersson hemmalaget hopp när han nickreducerade till 2-1, men det ville sig inte för Umeå FC denna lördag.

I matchens slutskede gjorde Sylvia 3-1.

Nu väntar bortamatch mot Hammarby TFF till helgen.

Ettan Norra, omgång 6
Umeå FC – IF Sylvia 1-3 (0-1)
Målen: 0-1 (30) Philip Bonde, 0-2 (48) Amer Ibrahimovic, 1-2 (60) Rasmus Andersson (Lukas Bergqvist), 1-3 (88) Amer Ibrahimovic
Varningar Umeå FC: Stefan Lindmark, Severin Tatolna, Jonathan Lundbäck
Pontus Eriksson
Tobias Westin (ut 74), Yosef Aksoy (ut 86), Rasmus Andersson, Lukas Bergqvist
Isac Spanedal (ut 86), Stefan Lindmark, Alexander Seger (ut 78), William Hofvander (ut 74)
Jonathan Lundbäck, Kerfala Cissoko
Ersättare: Cameron Hogg, Amaro Bahtijar (in 74), Frankline Okoye, Severin Tatolna (in 86), Federico Peña (in 86), Adam Sandström (in 74), Anton Nyholm (in 74)