Det är dags för omgång 12 i Ettan Norra när Umeå FC möter IFK Haninge borta på Torvalla IP. Här är förutsättningarna!

Matchinformation:
Ettan Norra, omgång 12
IFK Haninge – Umeå FC
Söndag 12 juni kl. 15.00
Torvalla IP

Truppen:
Matchtruppen finner du här!

Så ser du matchen:
– På SportExpressen-play. Se matchen här!

Att notera:
– Umeå FC och Haninge har samma inspelade poäng, 15 stycken.
– Umeå FC kommer från en seger mot Sylvia (3-0) samatidigt som Haninge förlorade mot Sollentuna (1-2).
– Umeå FC vann mötet på Torvalla ifjol med 3-2 efter mål av Victor Kamf (2) och Yoel Embaye.

BKN inför matchen:

En bra seger mot Sylvia sist, vad säger du om matchen?Matchen var ganska jämn, tycker att vi satte försvarsspelet på ett bra sätt, och hade bra utdelning offensivt. Oerhört viktigt för självförtroendet att få utdelning för den ansträngning vi lägger ner.Nu väntar Haninge, vad kan du säga om dom?Haninge är ett lag med mycket individuell skicklighet, försöker spela ganska snabbt framåt i planen och befolkar straffområdet med mycket folk.Vad krävs från er sida för att få med sig ett bra resultat?– Vi behöver ha samma acceptans för ansträngningen vi behöver lägga ner i försvarsspelet. Men också kunna pulsera matchbilden med bollen att blanda anfallslängden så att vi kan skapa en god matchrytm.