Omgång 7 väntar i Ettan Norra när Umeå FC tar emot Örebro Syrianska hemma på Umeå Energi Arena. Här är förutsättningarna!

Matchinformation:
Ettan Norra, omgång 7
Umeå FC – Örebro Syrianska IF
Lördag 14 maj kl. 13.00
Umeå Energi Arena

Truppen:
Matchtruppen finner du här!

Så ser du matchen:
– På plats på Umeå Energi Arena. Köp din biljett här!
– Matchen sänds via SportExpressen. Se den här!

Att notera:
– Umeå FC kommer från en seger mot BK Forward samtidigt som Örebro Syrianska tog en poäng mot Piteå förra helgen (2-2).
– Samuel Wikman och Gbenga Arokoyo är tillbaka i matchtruppen efter skador. Däremot saknas Yoel Embaye pga avstängning.
– Förra säsongens match lagen emellan på Umeå Energi Arena slutade med en Örebro Syrianska-seger, 3-2.

Tränare BKN inför matchen:

En härlig sista-minuten-seger mot BK Forward förra helgen. Vad säger du om matchen?
– Matchen senast mot BK Forward hade en speciell karaktär utifrån underlaget. Jag tycker att vi kopplade på duellspelet och en energinivå som krävdes för att kunna komma in i matchen på ett bra sätt. Vi genomför matchen strukturellt relativt bra. Hade vi varit lite mer kvalitativa i våra tekniska aktioner skulle nog avgörandet i matchen kommit ännu tidigare. Men viktigt att ta tre poäng borta på en svårspelad plan och vi visade att vi har en bra moral i att fortsätta trycka på och gå för vinst.Nu väntar Örebro Syrianska hemma. Vad vet vi om dom?
– Det vi vet om Örebro Syrianska är att det är ett väldigt kontringsstarkt lag med tre vassa forwards som är duktiga både i djupled, men även i 1 vs 1-dueller. De försöker spela med en hög intensitet i pressen så för oss handlar det om att komma ur deras första press och inte förlora bollen framför deras backlinje.Hur har träningsveckan varit?– Träningsveckan har varit en av de bättre på flera veckor. Energinivån och engangemang från spelarna varit högre och nivån på träningarna har varit bra!