Umeå FC inkasserade sin andra raka förlust när man besegrades av FC Stockholm med 2-0.

13 bilder från matchen. Foto: Jan Hofverberg.

Det ar en första halvlek som präglades av slarvigt och tveksamt spel från hemmalaget där gästerna var närmast ett ledningsmål.

Umeå FC inledde dock den andra halvleken mycket piggt där både Alexis Bbakka och Victor Kamf fick ypperliga lägen att ge hemmalaget ledningen. Istället så gjorde gästerna två mål inom loppet av fem minuter. Ljeutrim Makolli skruvade snyggt in ledningsmålet och Stefan Ostojic satte 2-0 från nära håll.

Umeå FC tryckte på för en reducering men man fick aldrig någon utdelning. Istället inkasserade man sin andra raka förlust.

Nu väntar BK Forward borta kommande söndag.

Yoel Embaye (ut 75), Victor Kamf (ut 63), Alexis Bbakka
Ersättare: Pontus Eriksson, Alexander Seger (in 63), Sherali Yuldashev (in 63), Tobias Westin, Albin Näslund (75), Adam Sandström