Det är dags för omgång 5 i Ettan Norra och Umeå FC tar emot nykomlingen FC Stockholm på Umeå Energi Arena. Här är förutsättningarna!

Matchinformation:
Ettan Norra, omgång 5
Umeå FC – FC Stockholm
Söndag 1 maj kl. 17.00
Umeå Energi Arena

Truppen:
Matchtruppen finner du här!

Så ser du matchen:
– På plats på Umeå Energi Arena. Köp din biljett här!
– Matchen sänds via SportExpressen. Se den här!

Att notera:
– Umeå FC och FC Stockholm står på samma inspelade poäng, sju.
– FC Stockholm är nykomling i Ettan Norra.

Tränare BKN inför FC Stockholm:

Årets första förlust kom mot Gefle förra helgen, vad säger du om matchen?– Jag tycker att vi har alldeles för lågt bolltempo i första halvlek och ställer till det för oss genom det. Vi förflyttar inte Gefle på det sättet vi hade pratat om innan match utan låter dom komma åt oss i pressen lite väl enkelt. I andra tycker jag vi visar en helt annan sida och trycker på, vilket glädjer mig. Att vi kan släppa det som varit och trumma på. Med lite marginal hade vi kunnat komma ifrån matchen med nån poäng iallafall.En ny bekantskap iom FC Stockholm väntar härnäst. Hur är dom som lag?– Ett offensivt skickligt lag som har mycket självförtroende. Trots att de är nykomlingar så har de många spelare med erfarenhet från denna nivå och kommer stå sig väl i serien när den ska summeras. Jag förväntar mig att vi är oerhört revanschsugna och tar kommandot direkt från start och sätter våran prägel på matchen.Hur har träningsveckan varit?– En helt vanlig vecka. Där vi mot slutet av veckan började fokusera på detaljer gällande kommande motstånd. Linus Marklund, Alexander Seger och Sherali Yuldashev är alla uttagningsbara efter sina skadeperioder vilket är glädjande!