Omgång 3 väntar i Ettan Norra när Umeå FC reser söderut för möte med Sollentuna FK. Här är förutsättningarna!

Matchinformation:
Ettan Norra, omgång 3
Sollentuna FK – Umeå FC
Söndag 17 april kl. 15.00
Norrvikens IP

Truppen:
Matchtruppen finner du här!

Så ser du matchen:
– Matchen sänds via SportExpressen. Se den här!

Att notera:
– Umeå FC har två raka segrar samtidigt som Sollentuna inlett med två oavgjorda matcher.
– Jonathan Lundbäck är med i truppen för första gången denna säsong.
– Matchens spelas på Norrvikens IP då inte gräset på Sollentunavallen är spelklart ännu.

Tränare BKN inför matchen mot Sollentuna:

En stark seger senast mot ett skickligt HTFF. Vad säger du om segern?– En jämn match i grund, där jag tycker vi är rätt bra i första halvlek och har en energi och jobbar oss till en ledning i paus. I andra halvlek handlar får vi utstå ett desperat HTFF, där jag tycker att vi försvarar oss bra trots att det blir längre perioder av försvarsspel än i första halvlek. Vi hittar vägar att vinna och visar upp en stark känsla för varandra genom att konstant göra lagkamraterna bättre och håller ihop laget genom hela matchen. Det är en viktig känsla ha med inför fortsättningen.Sollentuna borta på söndag, vad vet vi om Sollentuna?– Sollentuna är ett duktigt fotbollsslag som har ett tydligt arbetssätt. Ganska välkomponerat lag med en hög skicklighetsnivå i ytan mellan motståndarnas backlinje och mittfält. Hur har träningsveckan varit?– Träningsveckan har varit bra som vanligt, det enda negativa är att Alexander Seger slog upp sin fotledsskada i slutet av veckan.