Två stora misstag från hemmalaget och granitstarkt försvarspel banade väg för Umeå FC:s andra raka seger i Ettan Norra.

14 bilder från matchen. Foto: Jan Hofverberg.

Efter en jämn inledning med chanser åt båda håll så gjorde Umeå FC och Yoel Embaye 1-0 efter 20 minuter. En kommunikationsmiss i hemmaförsvaret gav Embaye öppet mål och då gjorde han inget misstag.

Umeå FC spelade lågt och tillät Hammarby TFF ha bollen och på de inspel som kom tog man hand om rätt ostört.

I den andra halvleken upprepades scenariot från den första halvleken och även denna gång stod Hammarby-försvaret för en riktig försvarsmiss. Tarik Hamzas rensning missbedömdes av hemmamålvakten och Victor Kamf tog tillvara på det och satte 2-0 i öppet mål.

Resten av matchen så stängde man igen utan större problem och tog hem andra segern på två matcher.