Efter sju säsonger i Umeå FC har Mikael Wikström tagit beslutet att avsluta sin elitfotbollskarriär. Läs Mikaels egna ord om beslutet.

”Umeå. Tiden är kommen att säga farväl.

Ett väldigt känslosamt beslut att ta eftersom klubben står mig så otroligt varmt om hjärtat. Umeå FC är verkligen mer än bara en fotbollsklubb för mig.Det har varit en ära att få bära Umeå FC:s emblem på bröstet under dessa säsonger.Det är så många minnen som ”ploppar” upp när jag tänker tillbaka på alla dessa år. Avancemanget till Superettan 2020 såklart, alla vänner man fått genom åren, men framförallt glädjen att göra det man älskar; dvs. lira boll.Jag vill rikta ett stort tack till er alla inom föreningen som gör ett gediget arbete varje dag. Utan er så skulle inget av detta vara möjligt. Kom ihåg det. Alla ni som stöttat oss och mig under resans gång. Det har betytt allt.

Umeå FC har något spännande på gång, och jag ser fram emot att se alla på vallen kommande år.På återseende! / Mike”