Mittbacken Tarik Hamza, 24, är klar för en fortsättning i Umeå FC. Kontraktet gäller över säsongen 2022.
– Jag trivdes väldigt bra under mitt första år i Umeå både både på och utanför plan så det var en stor faktor till att jag ville komma tillbaka, är övertygad också att klubben har påbörjat en spännande resa som jag vill vara med på.

Norrköpingssonen Tarik Hamza anslöt till Umeå FC iför 2021 från finska IFK Mariehamn. Han spelade hela 30 matcher under säsongen och blev framröstad till årets spelare av både spelartruppen samt supportrarna. Nu är han klar för en fortsättning i Umeå FC.
– Jag ser väldigt mycket fram emot nästa säsong som sagt är övertygad att det här är början på något stort. Det kommer krävas hårt jobb av alla varje dag för att nå dit vi vill, säger Hamza.

Adam Chennoufi om Tarik Hamza:
– Tarik visade under fjolåret att han är en av Ettans absolut bästa försvarare. Han är dessutom en stor pådrivare, kravställare och ledare i vår grupp. Att han, trots intresse från högre nivåer, väljer att fortsätta resan med oss är också ett bevis på att han tror det vi gör. En väldigt viktig pusselbit i vårt fortsatta arbete att få till ett slagkraftigt lag till 2022.