Mittfältaren Emmanuel Yeboah, 24, stannar i Umeå FC. Det nya avtalet är skrivet på två år.

Den ghanafödde mittfältaren kom till Umeå FC inför säsongen 2018. Han har totalt spelat 96 matcher och gjort åtta mål för klubben. Nu kliver han in i sin femte säsong för Umeå FC.
– Att förlänga med Umeå FC är alltid ett enkelt beslut. När de beskriver sina kort- och långsiktiga mål blir det ännu lättare. Jag älskar den här staden och den här fotbollsklubben. Det är min dröm att spela upp Umeå FC till en högre nivå. Jag stannar nu för att uppnå det målet, säger Yeboah.

Adam Chennoufi om Emmanuel Yeboah:
– Yeboah har varit här i fyra säsonger nu och utgör en del i en stark stomme både på och utanför planen hos oss. Under säsongen visade Yeboah att han är en av Ettans absolut bästa mittfältare och därför blir detta en väldigt viktig pusselbit inför vårt fortsatta trupparbete inför kommande säsong.