Yoel Embayes tre mål räckte inte till seger när Umeå FC och Piteå möttes på måndagskvällen. Matchen slutade 4-4(!).

Det blev ett fyverkieri av sällan skådat slag på LF Arena under måndagskvällen. Efter fem minuter skaravade Yoel Embaye in Emmanuel Yeboahs hörna. Piteås Pashang Abdulla gjorde sedan både 1-1 och 2-1 för hemmalaget. Innan paus kvitterade Umeå FC genom ett självmål.

Om man trodde att det skulle lugna ner sig i den andra halvleken hade man fel. Yoel Embaye gjorde både 3- och 4-2 inom loppet av tion minuter men Piteå skulle komma tillbaka. Abdulla gjorde både sitt tredje och fjärde mål innan denna galna match var slut.

Nu väntar Gefle IF hemma för Umeå FC till helgen. En match där klubbens samarbetspartners bjuder på fri entré! Hämta dina biljetter här!

Ettan Norra, omgång 24
Piteå IF – Umeå FC 4-4 (2-2)
Målen: 0-1 (5) Yoel Embaye (Emmanuel Yeboah), 1-1 (17) Pashang Abdulla, 1-2 (26) Pashang Abdulla, 2-2 (35) Självmål, 2-3 (56) Yoel Embaye (Oussema Ali), 2-4 (63) Yoel Embaye (Alexis Bbakka), 3-4 (72) Pashang Abdulla, 4-4 (82) Pashang Abdulla
Varningar Piteå: Andreas Grimstad Umeå FC: Oussema Ali, Isak Abrahamsson
Så spelade Umeå FC:
Pontus Eriksson
Ibrahim Habib, Tarik Hamza, Gbenga Arokoyo, Isak Abrahamsson
Oussema Ali (ut 88), Stefan Lindmark, Emmanuel Yeboah, Yoel Embaye
Alexis Bbakka (ut 90), Adam Chennoufi
Ersättare: Måns Nygren, Samuel Persson (in 88), Mikael Wikström, Victor Kamf (in 90), Hugo Bergström, Adam Sandström, Rasmus Andersson

Artikeln presenteras av:
Bygghemma.se