Det blev en målrik tillställning mellan Umeå FC och Sylvia under söndagen. Matchen slutade 2-2 efter att alla målen föll i den första halvleken.

18 bilder från matchen. Foto: Jan Hofverberg.

Det blev en riktig klang- och jubel-föreställning under den första halvleken mellan Umeå FC och Sylvia.

Efter 16 minuters spel tilldömdes Umeå FC en straff som Oussema Ali säkert placerade in. Sylvia replikerade i den 30:e matchminuten genom Jonathan Tesfay Habte och med minuten kvar av den första halvleken tog gästerna även ledningen efter mål av Patrik Gustavsson. Men bara minuten senare nickade Yoel Embaye in 2-2, hans första mål för säsongen.

Målmässigt blev den andra halvleken inte på långa vägar samma som den första men det saknades inte målchanser. Sylvia hade bland annat tre ramträffar och Umeå FC hade även de sina lägen.

Men inget av lagen lyckades trycka in ett segermål och matchen slutade således 2-2.

Ettan Norra, omgång 18
Målen: 1-0 (16) Oussema Ali (straff), 1-1 (28) Jonathan Tesfay Habte, 1-2 (44) Patrik Gustavsson, 2-2 (45) Yoel Embaye
Varningar Umeå FC:IF Sylvia: