Efter söndagens match mot Dalkurd på Tegstunet kliver nu Umeå FC tillbaka till Umeå Energi Arena för en spännande höst. Det bland annat med Svenska Cupen-mötet med GIF Sundsvall i slutet av augusti. Här kommer information kring biljettsläppet för höstmatcherna.

– Just nu väntar vi in ett besked från tillståndsmyndigheten på hur många åskådare vi får ta in kopplat mot sektionsindelning, berättar klubbchef Markus Wikström och fortsätter:
– Tidigare har vi haft ett tillstånd som gör det möjligt att ta in 500 sittande åskådare, men det har då endast varit kopplat mot de gamla restriktionerna.
– Vi har nu räknat ut, kopplat mot de uppdaterade restriktionerna från i somras samt avståndskraven sällskap emellan, att vi kan ta in 1818 åskådare totalt vilken vi även ansökt för. Så fort vi har fått vårt tillstånd kommer vi att släppa biljetterna till Svenska Cupen-matchen mot GIF Sundsvall.