Då Umeå Energi Arenas konstgräsmatta just nu byts ut så var det planerat att matchen mot Dalkurd skulle spelas på Nolia. Det är nu ändrat. Matchen kommer att spelas på Tegstunet.

Markus Wikström, klubbchef Umeå FC:
– Det har med två saker att göra. Dels så har restriktionerna kopplat mot publik ändrats under sommaren. Vi har nu tillåtelse att ta in 600 åskådare utan anvisad sittplats. Tidigare låg den siffran på 100 åskådare.
– Samtidigt så byts även Nolias konstgräsmatta ut just nu och slutbesiktningsdatum ligger för tight inpå Dalkurd-matchen för att vi skulle kunna garantera spel. I och med bytet av matcharena till Tegstunet så behöver vi inte oroa oss för att matchen kan spelas.
– Jag ska heller inte sticka under stol med att det känns bra att spela matchen på klassisk Umeå FC-mark.

Matchen mot Dalkurd spelas alltså söndag den 15 augusti klockan 16.00.

Biljetterna släpps på tisdag 10 augsuti kl. 12.00.