Med över 140 deltagare så genomförde Umeå FC sin populära Sommarakademivecka under förra veckan.

10 bilder från Sommarakademin. Foto: Jan Hofverberg

Mycket fotboll stod på schemat när Sommarakademi sparkade igång för elfte året i rad.

Fotbollsinnehållet var uppdelat i fyra olika teman (1v1, göra mål, överlägen och behålla bollen) där fokuset framförallt låg på den individuella utvecklingen. Träningarna bedrevs på två olika platser, Umeå Energi Arena och Vildmannavallen.

På lägrets sista dag så kom A-lagspelarna Adam Chennoufi, Jens Stigedahl, Stefan Lindmark, Emmanuel Yeboah och Yoel Embaye och berättade för deltagarna om sin resa till Umeå FC, vad som krävs men även om vilket ansvar man har som en bra förebild mot sin omgivning.

Vi tackar våra samarbetspartners Umeå Energi, Swoosh, Bostaden och Intersport!