Båda UFC Akademi-lagen var igång under helgen. Resultatet blev en seger och en oavgjord tillställning.

Division 2 Norrland, omgång 1
Umeå FC – Gottne IF 0-0 (0-0)
Division 2-premiären är avklarad och UFC Akademi inledde med 0-0 i mötet mot Gottne. Det var en match där UFC Akademi ägde större delen av bollinnehavet men inte lyckades hitta det riktigt farliga målchanserna. Närmast ett segermål var man dock men Adam Sandströms nick prickade ribban.

27 bilder från matchen. Foto: Henrik Karmehag.

U17 Div 1, omgång 2
UFC Akademi – Luleå FC 6-0 (4-0)
Målen: Alvin Björk (4), Anton Nylander (2)
Det blev en rejäl klang- och jubel-föreställning UFC Akademi bjöd på under lördagen. Alvin Björk var glödhet under den första halvleken då han gjorde hela fyra mål. Anton Nylander gjorde sedan två mål i den andra halvleken och spikade slutresultatet 6-0.