För fjärde året i rad arrangerar Umeå FC i samarbete med Umeå Entreprenad och Ume Assistance sin ProCamp, denna sommar för killar födda 2005 och 2006.

Idén med ProCmpen är att deltagarna skall få en första känsla om hur ett liv som fotbollsspelare kan se ut. Det kombinerat med kvalitativ träning, teori samt feedback.
– Vi är väldigt nöjd med upplägget som vi har kring ProCampen. Det är ett intensivt schema men väldigt innehållsrikt, säger Umeå FC:s klubbchef Markus Wikström.

Upplägget under de fyra dagarna är snarlikt hur en professionell fotbollsspelare idag lever.
– Vi startar dagen med en gemensam frukost. Går sedan igenom träningen, tränar ute på planen och sedan äter vi en gemensam lunch, berättar Wikström och fortsätter:
– Vi filmar även varje träning som vi sedan använder dagen därpå i både analys- samt feedback-syfte till spelarna.

Årets upplägg på fotbollsträningen kopplas samman med UFC Akademi och dess spelsätt där deltagarna får en chans att utvecklas utifrån de egenskaper som krävs för respektive roll.

Umeå Entreprenad har varit med och stöttat ProCampen sedan starten med en betydande summa pengar så att anmälningsavgiften kan hållas nere för respektive deltagare, så även i år!
Till detta år kan vi glädjande också presentera UmeAssistance som ny samarbetspartner, vilket gör att anmälningsavgiften sänks ytterligare jämfört med tidigare år.
– Vi är superglada att Umeå Entreprenad och UmeAsistance är med och stöttar vår satsning på ProCampen. Vi vill hålla en hög kvalité samtidigt som att det inte ska kosta för mycket att delta. Därför är deras stöttning väldigt uppskattad, avslutar Wikström.

När
28 juni – 1 juli (vecka 26)

Var
Umeå Energi Arena

Kostnad
500 kr
Maxantal är 40 deltagare. Först till kvarn. Anmälningarna stänger fredag 18 juni.

Betalning sker till bank-giro 190-4804, märk betalningen med deltagarens namn och ProCamp (t.ex. Johan Johansson ProCamp)

Deltagandet gäller först sedan avgiften kommit in till Umeå FC och därefter skickas det ut en anmälningsbekräftelse.

Ingår förutom fotbollsträning:
Frukost alla dagar
Lunch alla dagar
ProCamp T-shirt

Mer information
Schema och annan aktuell information kommer att via e-post att skickas ut i mitten av juni.

Sociala medier
Twitter: @umeafc
Instagram: @umeafc
Facebook: facebook.com/umeafcofficiell