Umeå FC stod för en nästintill perfekt bortamatch när man besegrade IF Sylvia med 2-0.

Umeå FC skulle få en drömstart på besöket nere i Norrköping. Alexis Bbakka, som för första gången startade sedan ankomsten, behövde inte mer än tio minuter på sig innan han hade spräckt målnollan. Jonathan Lundbäcks hittade Bbakka med en fin insticker och anfallaren tryckte in ledningsmålet.

Det skulle inte dröja länge innan 2-0 kom. På en kontring serverade Oussema Ali Linus Marklund som snyggt pangade upp bollen i målvaktens första kryss.

Efter det sjönk Umeå FC hem och bevakade sin ledning. Närmast i Sylvia var deras skyttekung Jonathan Gren men nicken landade mitt i famnen hos Albin Svensson.

Nä, det här var inget snack. Umeå FC spelade av den andra halvleken på ett förtjänstfullt sätt och man var faktiskt närmare ett 3-0-mål än en Sylvia-reducering.

Tre poäng in på kontot och nu väntar Assyriska hemma kommande helg.