På söndag åker Umeå FC söderut för möte med Täby FK i omgång 2 i Ettan Norra. Matchinformation: Ettan Norra, omgång 2 Täby FK – Umeå FC Söndag 11 april kl. 13.00 Vikingavallen Truppen: Matchtruppen hittar du här! Här ser du matchen: Matchen visas på vk.se. Du ser matchen här! Att notera: – Både Umeå FC och Täby vann sina premiärmatcher. Umeå FC hemma mot HTFF med 1-0 och Täby besegrade Assyriska borta med hela 7-2. – Matchen spelas på Vikingavallen. Sist Umeå FC spelade på Vikingavallen gick man upp i Superettan. – Umeå FC gjorde i veckan klart med anfallsstjärnan Alexis Bbakka. Han kommer dock inte till spel mot Täby då han anländer den 20 april till Umeå. – Rasmus Andersson, 17, flyttas upp från UFC Akademi och gör sitt första A-lagsframträdande då han finns med i matchtruppen. Tränare Magnus Henrysson inför matchen: – Det var såklart väldigt skönt med en seger i premiären. Det gav oss en bra energi denna vecka. – Täby imponerade den första matchen och gjorde mål på allt. Dom är ett skickligt lag som vi får se upp med. Vi känner oss dock väl förberedda inför uppgiften.