Umeå FC kan stolt presentera en samarbetsöverenskommelse med Studio Garonzi inför kommande säsong. Bolagets grundare Giuliano Garonzi har sedan tidigare många prestigefyllda projekt bakom sig där han bland annat jobbat med Nike, Google och flera italienska storklubbar. Nu kan även Umeå FC ansluta sig till den skaran. 

Studio Garonzi är en grafisk designstudio med kunder i bland annat New York, Amsterdam och Cagliari och nyligen även i Umeå där Giuliano vill växa ytterligare och samarbeta mer med lokala kunder.

– Jag har ett brinnande intresse för fotboll sedan min uppväxt i Italien och ser en stor potential och en spännande framtid hos Umeå FC. Då jag tillsammans med min familj idag bor utanför Umeå ska det bli kul att engagera sig i stadens fotbollslag. Jag hoppas att jag med min erfarenhet kan bidra till att stärka Umeå FCs varumärke ytterligare säger Giuliano Garonzi.

Umeå FC och Studio Garonzi har tecknat ett avtal över säsongen 2021 som bland annat innehåller dräkt- och arenaexponering.

-Vi är oerhört glada och tacksamma över att Studio Garonzi hoppat på tåget och är med och stöttar oss under säsongen. Med detta partnerskap kan vi fortsätta att växa och utveckla föreningen till en nivå där vi vill vara säger Erik Lundström, sälj- och marknadsansvarig för Umeå FC.

Kontakt: hello@studiogaronzi.com