Det blev en tung eftermiddag på Tele2 Arena för Umeå FC mot Djurgården. Hemmalaget vann med 7-0.

Det var ett Djurgården som ägde i stort sett allt bollinnehav och ett Umeå FC som fokuserade på att försvara sitt eget mål. Det höll i 25 minuter sen gjorde hemmalaget tre mål inom loppet av sex minuter.

Målen fortsatte trilla in i den andra halvleken och när domaren Tess Olofsson blåste för slutsignal så visade resultattavlan 7-0.

En tung dag för Umeå FC på Tele2 Arena. Nu väntar IK Brage borta nästa helg.

Svenska Cupen, omgång 2
Djurgårdens IF – Umeå FC 7-0 (3-0)
Målen: 1-0 (25) Aslak Witry, 2-0 (28) Curtis Edwards, 3-0 (31) Jacob Une Larsson, 4-0 (55) Edward Chilufya, 5-0 (59) Edward Chilufya, 6-0 (81) Emir Kujovic, 7-0 (90) Edward Chilufya
Varningar Djurgården: Jacob Une Larsson, Hampus Finndell Umeå FC: Emmanuel Yeboah
Publik: 0 på Tele2 Arena