Nu står det klart att anfallaren Victor Kamf, 21, förlänger sitt kontrakt med Umeå FC. Det nya kontraktet är skrivet på två år.
– Det känns jättebra att förlänga kontraktet, jag har mycket att bevisa fortfarande och tror det här är den perfekta miljön för mig att fortsätta utvecklas och ta nya kliv i min karriär!, säger han.

Victor kom till Umeå FC:s organisation redan säsongen 2017. 2018 skrev han sitt första a-lagskontrakt. Nu står det klart att han stannar ytterligare två säsonger.
– Det känns som att vi har ett spännande projekt på gång med många lokala grabbar, säger Victor.

Under fjolåret var Kamf utlånad till Team TG och även fast laget hade en tung säsong som slutade med nedflyttning så var det en lyckad säsong för honom personligen. Kamf gjorde hela 14 mål.
– Personligen är jag ganska så nöjd med förra säsongen. Alltid tråkigt att åka ur en serie men det viktigaste för mig va att få speltid kontinuerligt så jag kunde prestera på planen.

Med ett nysignat kontrakt är nu inställningen att ta nästa steg i sin fotbollsutveckling i Umeå FC.
– Målsättning inför i år är att bidra med så mycket mål som möjligt och etablera mig som en viktig pjäs i Umeå FC!

Adam Chennoufi om Victor Kamf:
– Victor är en notorisk målskytt och har alltid varit. Han kommer från en väldigt stark fjolårssäsong där han gjorde mycket mål. Det ska bli mycket intressant att fortsätta följa hans fortsätta utveckling hos oss!