Anfallaren Mikael Wikström blir Umeå FC trogen. Umeå FC och ”Mike” är överens om ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2021.

Wikström kom till Umeå FC inför säsongen 2015 från moderklubben Tegs SK. Under fjolårssäsongen gjorde han fyra mål och två assist på 25 matcher.

Nu är det klart att 29-åringen stannar ytterligare en säsong i Umeå FC.

Mikael Wikström:
– Jag är väldigt glad och stolt över att det blir ännu ett år i FC-tröjan. Besvikelsen från fjolåret kommer användas som tändvätska in i året 2021. Det var en självklarhet att fortsätta när jag vet vad föreningen vill med kommande år, plus att för egen del hjälpa de yngre spelare att utvecklas ytterligare.

Adam Chennoufi:
– ”Mike” visade under fjolåret hur bra han kan vara när han är skadefri. Han är också en spelare som står för trygghet och ledarskap efter många år i klubben. Vi är väldigt glad att han fortsätter i Umeå FC.