Umeå FC och målvakten Måns Nygren, 21, är överens om ett nytt tv-årsavtal.

Måns kom till Umeå FC organisation inför säsongen 2019 från Moröns BK. Han har spelat de flesta av sina matcher i UFC Akademi i Division 2 samt gjort ett framträdande i Umeå FC (3-1-segern mot Rynninge 2019) då han ersatte Viktor Frodig i halvtid.

Nu står det klart att Måns stannar i Umeå FC över säsongen 2022.

Måns Nygren:
– Jag är stolt och ärad över att få representera Umeå FC de två kommande säsongerna. Min målsättning inför året är att jobba mig till en startplats. Men även finslipa vissa saker i mitt målvaktsspel. Pondus i luftrummet och kommunikation med utespelarna är det jag kommer fokusera mest på under försäsongen.

Adam Chennoufi:
– Måns är en ung målvakt som har tagit stora steg i sin utveckling under sina två år i Umeå FC där han gjort det väldigt bra i UFC Akademi i Division 2. Det känns väldigt bra att Måns nu stannar ytterligare två år hos oss då vi ser en ljus framtid för honom.