Efter två säsonger lämnar Viktor Frodig Umeå FC för IK Brage. Läs hans meddelande nedan.

”Oj, vart ska jag börja med detta meddelande. Umeå FC har betytt så extremt mycket för mig under dessa två år, den kärlek jag har till klubben och alla runt klubben så oerhört stor.

Jag har träffat spelare och ledare som är helt fantastiska, som jag även kommer ha kontakt med resten av mitt liv. Såklart minns jag speciellt min första säsong där vi efter mycket slit tog klivet upp i Superettan, den grupp vi hade under de året kommer jag aldrig glömma. Varje dag man gick till arenan var man extremt glad. Detta gjorde att jag ville spela kvar i Umeå och förlängde mitt kontrakt.

Tråkigt nog åkte vi ur och jag kände väl någonstans att jag vill tänka på min egen karriär och ta steget vidare för att fortsätta göra det så bra jag kan på så hög nivå som möjligt.

Jag vill egentligen bara rikta ett STORT tack till de människor som jobbat i och runt denna fantastiska förening under mina år. Även ett stort tack till alla jag träffat utanför fotbollen, ni alla har varit en stor del av mina år uppe i Umeå och jag är så glad över att jag valde att flytta dit för exakt två år sedan idag.

Nu blir nästa steg IK Brage och jag är väldigt glad över att fått denna chans. Det ska bli skönt att få komma lite närmare familjen också.

Återigen stort tack, på återseende!”

– Viktor Frodig