Nästa pusselbit är klar för 2021. Emmanuel Yeboah är klar för sin fjärde säsong i Umeå FC.
– Det känns hedrande att få möjligheten att spela ett år till i Umeå FC. Det är en fantastiskt klubb att utvecklas i, säger han.

Mittfältaren Emmanuel Yeboah anslöt till Umeå och Umeå FC för tre år sedan och kliver nu in i sin fjärde säsong i klubben.
– Umeå är skön, lugn stad och människorna har varit väldigt snäll med mig under alla åren jag varit här. Jag trivs väldigt bra i Umeå FC och jag gillar verkligen kämpaglöden i föreningen.

Han vill helst glömma året som varit utan mer fokusera på 2021, ett år han både hoppas och tror blir bättre.
– 2020 är överlag ett år att glömma. Vi hade några bra moment och jag känner att vi förtjänade att klara kontraktet. Nu blev det inte så men är det en klubb som jag tror kan kämpa sig tillbaka till Superettan är det Umeå FC. Det är också mitt mål!

Danny Persson om Emmanuel Yeboah:

– Vi är väldigt glada över att Yeboah fortsätter hos oss även 2021. Han har utvecklats mycket under de åren han varit här och vi tror att det finns ytterligare att hämta. Utöver detta är det en fantastisk person som alltid ger 100% för sina lagkamrater.