Under onsdagen meddelade regeringen att tillåta sittande publik på idrottsarenorna, 300 stycken till antalet, från och med den 1 november.
Umeå FC kommer att fördela tillgängliga biljetter till årskortsinnehavare och samarbetspartners till våra två resterande matcher i Superettan.

Matcher
Våra hemmamatcher som berörs är GIF Sundsvall (9 november) och Västerås SK (28 november).

Biljetter
Alla årskortsinnehavare kommer att få ett mail inför de avslutande matcherna där man får möjlighet att hämta ut en biljett till respektive match. Eventuella biljetter som inte plockas ut kommer att säljas till allmänheten.

Placering på läktaren
Det är först till kvarn att välja sin plats på läktaren. Vi kommer att stänga varannan rad samt säkerställa att varje plats har minst en meters mellanrum. Servicevärdar finns på plats för att säkerställa att varje person sitter på den plats som biljetten visar. Alla ombeds att sitta ner under matchens gång.

Övrigt
Umeå FC är ytterst måna om att genomföra matcharrangemangen på ett tryggt och säkert sätt. Vi kommer att återkomma med detaljerad praktisk information till våra åskådare i god tid innan matcherna spelas.