Både Akademi-lagen var igång i helgen. I division 2 tog grabbarna en övertygande seger mot Stöde samtidigt som U17 åkte på en tung förlust i första matchen i fortsättningsserien.

Division 2 Norrland, omgång 12
UFC Akademi – Stöde IF 3-1 (1-0)
Målen: 1-0 (10) Hugo Bergström, 2-0 (48) Albin Näslund, 2-1 (78) Sani Tahir Tahir, 3-1 (86) Yoel Embaye

UFC Akademi:s fina form fortsätter och under lördagen tog man en övertygande seger mot Stöde med 3-1. Målen gjordes av Hugo Bergström, Albin Näslund och Yoel Embaye. Vinsten gör att laget placerar sig på en femte plats i Division 2 Norrland inför den sista omgången som spelas på lördag. Man möter då Täfteå IK på bortaplan.

10 bilder från matchen. Foto: Henrik Karmehag.

U17 Fortsättningsserie C, omgång 1
UFC Akademi – Älvsjö AIK 0-1 (0-0)
Målen: 0-1 (83) Wilmer Karlsten

UFC Akademi åkte på en tung förlust i den första omgången av Fortsättningsserien C mot Älvsjö. Gästerna vann med 1-0 i match där UFC Akademi bland annat hade en boll i ribban och en boll i stolpen. Nu väntar Skiljebo hemma kommande helg.