Två matcher och två förluster blev helgens resultat för UFC Akademi

Division 2 Norrland, omgång 8
Gottne IF – UFC Akademi 1-0 (0-0)
Målen: Emir Ragipovic

På ett svårspelat Haraldsängen så kammade UFC Akademi noll mot Gottne. Hemmalaget låg djupt och tätt och gjorde det svårt för gästerna. När sedan kvarten återstod så nickade Emir Ragipovic in 1-0 till Gottne. Trots en forcering från UFC Akademi lyckades man inte få in någon kvittering och man inkasserade sin andra raka förlust i Division 2 Norrland. Härnäst väntar Notviken hemma på lördag.

U17 Allsvenskan, omgång 9
Bele Barkarby FF – UFC Akademi
Målen: Shalom Ekong

UFC Akademi och Bele Barkarby möttes i en sexpoängs-match på lördagen. Tyvärr var det hemmalaget som skulle gå vinnande ur densamma. Det avgörande målet föll sent i den första halvleken då Shalom Ekong. Trots ett vilt kämpande UFC Akademi ville inte bollen in och man har nu fem raka förluster i U17 Allsvenskan. Härnäst väntar Djurgårdens IF hemma. Matchen spelas på söndag med avspark klockan 15.00 på Vildmannavallen.