På torsdagen gick årets upplaga av UFC-golfen av stapeln ute på Umeå GK där ett rekordstort antal deltagare från klubbens samarbetspartners tävlade på den mycket välskötta golfbanan ute i Holmsund.
– Fantastiskt kul att så många av våra partners kunde delta på tävlingen och vi är supernöjda med dagen säger Erik Lundström som för dagen iklädde sig rollen som tävlingsledare.

Den tidigare UFC-målvakten Petter Augustsson bemästrade banan bäst av de 40-talet tävlande och stod som slutsegrare med ett resultat på imponerande 66 netto. Tävlingen handlade om individuell slaggolf och efter målgång bjöds det på middag i golfrestaurangen.
– Jag skulle vilja rikta ett stort tack till Umeå GK för ett trevlig bemötande samt till de tävlande i årets upplaga av vår golftävling avslutar Lundström.

RESULTAT (topp-10):
1) Petter Augustsson 2) Thomas Berglund 3) Anders Johansson 4) Lukas Adolfsson 5) Balthazar Fichera 6) Fredrik Lundberg 7) Joachim Karlsson 8) Stefan Gunnarsson 9) Stig Karlsson 10) Martin Wiklund

Vinnare av håltävlingarna blev kvintetten Thomas Berglund, Stig Karlsson, Christer Wilhelmsson, Lukas Adolfsson och Anders Kjellander