Umeå FC åkte på en tung förlust i bortamötet mot J-Södra. Hemmalaget avgjorde matchen med tio minuter kvar av ordinare tid.

Umeå FC upplever motstuds just nu. Trots en stabil insats i bortamötet mot J-Södra så kammande man noll poäng.

Hemmalaget avgjorde matchen med tio minuter kvar efter att Dzenis Kozica slet sig fri och placerade in 1-0.

Innan dess hade Umeå FC dock några fina lägen att ta ledningen. Pigge Beneyam Demte hade själv två bra lägen, ett i den första halvleken och ett i den andra halvleken. Men det bästa läget fick Enis Ahmetovic men Frank Pettersson i J-Södra-målet klarade med en fin parad.

Redan nu på torsdag väntar Örgryte hemma. Avspark klockan 19.00 på Umeå Energi Arena.

Noteras kan göras att Stefan Lindmark drog på sig sin fjärde varning för säsongen och är nu avstängd mot Örgryte.