Efter den inledande förlusten förra helgen i U17 Allsvenskan (2-3 mot Tullinge) visade UFC Akademi ingen nåd i torsdagens tidiga match mot IFK Stocksund. Laget vann med övertygande 4-0.

Liksom i seriepremiären förra veckan så gav Nati Loha UFC Akademi en drömstart även denna gång. Redan efter nio minuter gjorde han 1-0 till hemmalaget. Rasmus Andersson gjorde sedan 2-0 med pannan.

Man gick till paus med en 2-0-ledning men trots det slappnade man aldrig av. Man fortsatte trumma på och innan matchen var slut så gjorde man både 3- och 4-0 genom Lukas Karlsson och Shallom Kidane.

27 bilder från matchen tagen av vår fotograf Henrik Karmehag:

UFC Akademis assisterande tränare Marcus Eklund var nöjd med grabbarnas prestation.

– Överlag skulle jag säga att vi gör en bra prestation. Vi pratade innan matchen om att det var viktigt att vara påkopplade från start, något killarna verkligen var, säer han och fortsätter:
– Jag skulle säga att det är två saker som jag är mest nöjd med idag. Först och främst att vi ger allt i 90+ minuter. Men sen även att vi genom hela matchen konsekvent vågar spela vårt spel och trots ledning inte faller tillbaka och bara slänger iväg bollar.

U17 Allsvenskan, omgång 2
UFC Akademi – IFK Stocksund 4-0 (2-0)
Målen: 1-0 (9) Nati Loha, 2-0 (26) Rasmus Andersson, 3-0 (71) Lukas Karlsson, 4-0 (90) Shallom Kidane