Anfallaren Mikael Wikström, 28, är klar för sin sjätte säsong i Umeå FC. Det nya kontraktet sträcker sig över säsongen 2020.

”Mike” kom till Umeå FC inför säsongen 2015 från Tegs SK och har under sina fem år i klubben spelat 99 matcher och gjort 16 mål. Under den gångna säsongen spelade han 20 matcher varav 15 inhopp.

Mikael Wikström:
– Jag är oerhört taggad på kommande säsong. Det var det här jag drömde om när jag skrev på för sex år sedan, att få representera stadens lag i svensk elitfotboll! Nu är vi där och jag kommer göra mitt allt för att vi ska stanna där.

Danny Persson:
– ”Mike” har under sina fem säsonger i klubben vuxit fram till en viktig stöttepelare och ledare i vår grupp. Tyvärr har han dragits med en del skador de senaste säsongerna, men vi vet vad en skadefri ”Mike” kan bidra med på planen.