Mittfältaren Stefan Lindmark, 25, och Umeå FC är överens om en förlängning. Det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2021.

Stefan Lindmark anslöt till Umeå FC inför 2019 efter 1,5 år i lokalkonkurrenten Team TG. Under säsongen spelade Lindmark 26 matcher (varav 25 från start) i Division 1, en match i Svenska cupen samt de båda kvalmatcherna mot IK Frej och var en stor bidragande orsak till att Umeå FC tog steget upp till Superettan.

Nu är parterna överens om ett nytt kontrakt som gäller över säsongen 2021.

Stefan Lindmark:
– Det känns väldigt kul och inspirerande att få fortsätta vara med på Umeå FC:s resa som förhoppningsvis bara har börjat!

Danny Persson:
– Vi är såklart väldigt glada över att Stefan har valt att förlänga sitt avtal med oss. Stefan har varit en tongivande spelare för oss under året och är en ledargestalt som vi kommer att ha stor nytta av under de två kommande åren.