Är du Umeå FCs nästa nyförvärv?
Är du Umeå FCs nästa värvning? Är du redo för spel med oss i Superettan? Umeå FC söker nu en lagspelare med spetskompetenser inom kundrelationer, sälj och event. Ett nyförvärv som har till uppgift att skapa de absolut bästa förutsättningarna för klubben? Sök då jobbet som sälj- och marknadsansvarig för Umeå FC.

Om tjänsten
Vi söker dig som vill vara med och bidra till Umeå FCs fortsatta fotbollsresa! Vi söker dig som brinner för kundrelationer och som tillsammans med nya och befintliga samarbetspartners kan skapa de absoluta bästa förutsättningarna för Umeå FC. Vi söker dig med erfarenheter inom försäljning och marknadsföring som vill fortsätta bygga varumärket Umeå FC och skapa en härlig stämning både på och utanför planen.

I rollen som sälj- och marknadsansvarig är ansvarar du för:

– att långsiktigt bygga och förädla hållbara relationer och strategiska partnerskap
– att utveckla klubbens produktportfölj och säljmaterial
– att bearbeta nya kunder och samarbetspartners
– att utveckla och arbeta med klubbens event och matcharrangemang
– att arbeta med och utveckla vårt affärsnätverk Handslaget

Känner du suget efter Superettan och är övertygad att denna roll skulle passa dig perfekt. Beskriv för oss på vilket sätt just din spelförståelse och erfarenhet skulle passa in vårt lagbygge. Tveka inte att söka – vi behöver dig!

Tjänsten är en direktrekrytering där du kommer att bli anställd av Umeå FC. Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kansli på Umeå Energi Arena. Vi välkomnar alla att söka oavsett ålder, kön, etnicitet eller religion. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan komma ske innan sista ansökningsdag – så sök redan nu. Sista ansökningsdag är 13 december.

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att ringa styrelseledamot David Persson på 070–2050580. Din ansökan skickar du till david.persson@vasterbotten.ok.se, märk Umeå FC.

Vår Vision – NORRLANDS LEDANDE FOTBOLLSFÖRENING
– Det är till oss man kommer om man vill nå sina mål o drömmar, vi är möjligheternas fotbollsförening.
– Vi arbetar tillsammans med regionens breddfotbollföreningar, vi vill vara det självklara valet i Umeå.
– Vi ligger i framkant och vågar försöka oss på sådant som är nytt i vår strävan att vara Norrlands ledande och mest attraktiva fotbollsförening.
– Vår strävan är att erbjuda den mest kvalitativa utvecklingsmiljön för såväl spelare som ledare i Norrland.
– Genom vårt fokus på Ambition – Excellens – Tillsammans har vi förmåga att förverkliga våra mål.

Verksamhetsidé – UMEÅ FC – HELA UMEÅS FC
– Vi ska bedriva fotboll på högsta nationella nivå i syfte att skapa tillhörighet, stolthet och ett livslångt fotbollsintresse för Umeborna.
– För våra spelare vill vi erbjuda en utvecklingsmiljö som hjälper dem i deras strävan att bli en professionell elitidrottare.
– För att lyckas med våra ambitioner behöver vi vara ett stöd för och utbilda såväl spelare som ledare i regionens breddföreningar.