Succén är tillbaka! För andra året i rad så arrangerar Umeå FC ProCamp i samarbete med Umeå Entreprenad för killar födda 2003 och 2004.

Under 2018 var första gången Umeå FC bedrev tränings-campen ProCamp. Det blev en succé med 40 stycken deltagare (fullt). I år är det dags igen.
– Vi fick en väldigt bra respons efter fjolåret och det känns väldigt bra att vi kör i år igen, säger Markus Wikström och fortsätter:
– Vi är väldigt glada att kunna meddela att det blir Andrée Jeglertz som är ansvarig för Pro Kampen även i år trots att han inte längre jobbar i vår verksamhet.

Innehållet för veckan kommer att vara positionsanpassat där träningarna kommer att skräddarsyns beroende på vilken position spelarna spelar på.
Veckan är uppbyggd på ett sådant sätt så att deltagarna ska känna hur det känns att leva som ett fotbollsproffs.
– Likt ifjol startar vi dagarna med frukost, sedan tränar vi fotboll samt har olika teoridelar. Dagarna avslutas med en gemensam lunch, berättar Wikström.

Likt ifjol är Umeå Entreprenad med och stöttar ProCamp.
– Vi är väldig glada över att Umeå Entreprenad är med och stöttar ProCampen även i år. Det har gjort att vi kan hålla ner anmälningsavgiften med en betydande summa, avslutar Wikström.

Anmälningarna till ProCamp i samarbete med Umeå Entreprenad är öppna. Anmälan görs på ufc.wpstagecoach.com/procamp.
Mer information om ProCamp i samarbete med Umeå Entreprenad hittar du här!