Mittbacken Andrew Jean-Baptiste har blivit uttagen till Haitis bruttotrupp till Concacaf Gold Cup.

Jean-Baptiste, som har två medborgarskap (USA och Haiti), har sedan tidigare fyra a-kamper med Haitis landslag. Efter sina insatser i Umeå FC under våren är han nu kallad till Haitis Concacaf Gold Cup-trupp (Central- och Nordamerikas svar på EM). Turneringen spelas mellan 15 juni till 8 juli.

Närmare mästerskapets start presenteras Haitis slutgiltiga mästerskapstrupp. Andrew ansluter till landslagssamlingen under nästa vecka.

Danny Persson:
– Såklart väldigt roligt för ”Drew”! Det är ett bevis på att han har presterat så bra som vi trodde när vi värvade honom. Sen är det självklart tråkigt att han måste lämna oss under denna period av säsongen, men vi har en bred trupp med många duktiga spelare. Vi måste samtidigt vara väldigt stolta över att Umeå FC skickar spelare till stora mästerskap.