Umeå FC Akademi kommer från en 0-2-seger mot Anundsjö IF och går nu för tredje raka när serieledarna Ytterhogdals IK kommer på besök på lördagen.
Läs Joel Karlssons tankar inför helgens match.

Vad säger du om matchen mot Anundsjö och vad tar ni med er?
– Vi gör en väldigt bra match. Vi dominerade i stort sett hela matchen och skapade mycket chanser och det är främst det som vi kommer att ta med oss.

Vad tycker du om lagets insatser så långt och vad måste ni bli bättre på?
– Jag tycker att vi inlett säsongen bra. Tycker däremot att vi förtjänat några fler poäng med tanke på hur matchbilderna sett ut men vi måste bara ha tålamod. Något som vi måste bli bättre på är att bli noggrannare i sista tredjedelen.

Mot Anundsjö gjorde du ditt första mål för denna säsong. Hur kändes det och vad kan man förvänta sig av dig i år?
– Det var fantastiskt skönt att få göra mitt första mål och jag hoppas att jag kommer kunna bidra med fler. Jag försöker ta en match i taget och se utifrån det hur jag kan utvecklas och göra nästa match bättre så förhoppningsvis blir jag bättre för varje match som går.

Nu väntar Ytterhogdal. Hur ser du på motståndet och vad blir nyckeln till tre poäng?
– Det är ett bra motstånd och det kommer bli en tuff match. Jag tror att det viktigaste i en sådan här match är vi verkligen ger allt i 90 minuter och att vi tar vara på våra målchanser.

Hur tycker du träningsveckan varit?
– Träningsveckan har varit riktigt bra. Det har varit bra fokus och bra kvalitet under hela veckan vilket höjer självförtroendet inför helgen.
Vi kommer till matchen med två raka segrar och vårt spel har sett väldigt bra ut. Vi är taggade och ser fram emot en rolig och utmanande match!

Division 2 Norrland, Omgång 7
Umeå FC Akademi – Ytterhogdals IK
Lördag 18 maj kl. 16.00
Nolia 1