UFC Akademi tog andra raka segern i Division 2 när man besegrade Anundsjö borta på Olympia med 2-0.

Laget har haft en rätt tung inledning av Division 2-spelet, men i förra veckan tog man en tung skalp när topplaget Gottne besegrades med 2-0. Samma siffror blev det mot Anundsjö. Den notoriske skyttekungen Victor Kamf gav UFC Akademi ledningen just innan halvtidsvilan, det efter en halvlek där det var UFC Akademi för hela slanten.

Anundsjö var egentligen aldrig nära på att störa UFC Akademi och när Joel Carlsson gjorde 2-0 med tio minuter kvar var matchen avgjord. Tränare Henrik Andersson var nöjd med prestationen men menar att det kan bli ännu bättre:
– Vi kan absolut bli ännu bättre, vi har ett ungt lag som tränar hårt. Vår stomme består av 01:or, så vi har det yngsta snittåldern i serien, säger han.

Division 2, omgång 6
Anundsjö IF – UFC Akademi 0-2 (0-1)
Målen:
0-1 (45) Victor Kamf, 0-2 (79) Joel Carlsson
Varningar Anundsjö: Rodrigo Bostan UFC Akademi: