Ikväll väntar DM-final mot lokal-rivalen Team TG. Vi kollade läget med Seif Kadhim inför matchen.

Ni tog en stark seger mot Carlstad senast, vad tycker du om er insats?
– Insatsen var riktigt bra mot ett bra lag med många duktiga spelare. Första halvlek så styr vi spelet och ha tålamod i våran uppbyggnadsfas medans andra halvlek är vi rakare i vårt spel och borde ha gjort ett eller två mål till. Blev onödigt spännande på slutet.

Ikväll väntar Team TG i DM-final. Hur gärna vill man vinna
– Många var otroligt besvikna på prestationen i senaste derbyt. Innerst inne visste vi att vi skulle få chans på revansch i DM, och nu är chansen här, i final och att det sen är en svenska cupen-plats i potten gör det inte sämre direkt.

Det blev förlust senast mot Team TG (1-3), vad har ni lärt er från det nederlaget?
– Ja, bland annat att det inte räcker med bara en bra halvlek. Sen måste alla spelare dyka upp och vara närvarande i en så pass viktig derby, och tyvärr lyckades vi inte med det. Sen att dem fick maximal utdelning på deras tre skott gjorde inte saken lättare.

Vad blir nycklarna till att ta säsongens första titel ikväll?
– Att kliva ut och ha den här revanschlusten och komma ihåg eftersmaken från senaste förlusten.