UFC Akademi besöker nästjumbon Lycksele IF på lördagen. Det återstår tre omgångar av division III norra och UFC Akademi fortsätter sin jakt på förstaplatsen medan Lycksele måste vinna mot Umeålaget för att undvika en nedflyttning. Inför lördagens match kollade vi läget med UFC Akademi-tränaren Jörgen Sundberg.

Ni vann mot Kiruna FF senast. Vad säger du om er prestation?
– Försvarsspelet var klockrent, Kiruna tilläts inte skapa så många chanser. Anfallsspelet var även det bra även om jag tycker vi skulle satt upp ett högre tempo.

Hur har träningsveckan varit?
– Bra intensitet på träningarna, vi slog ihop med U17 denna veckan. U17 spelarna har också visat att de vill vara med och slåss om platserna.

Nu väntar Lycksele IF på bortaplan. Vad säger du inför den matchen?
– Två lag som har mycket att spela för, vi i toppen av tabellen och Lycksele för att hålla sig kvar. Vi skall spela vårt spel och göra det vi är bra på, sedan får vi se hur Lycksele tacklar det.

Hur ser truppläget ut inför lördagens match?
– Lite oroväckande med sjukdomar och skador, vi avvaktar fredagen innan vi bestämmer oss för vilket lag som spelar. Vi kommer dock med full trupp då vi har spelare underifrån som vill visa upp sig.

Lycksele IF – UFC Akademi
Lördag 22/9 kl. 14.00
Tannens IP