På lördagkvällen tar Umeå FC emot Arameisk-Syrianska hemma på Umeå Energi Arena. Vi kollade läget med Seif Kadhim inför matchen.

Vi tog första bortasegern för säsongen senast mot Assyriska, hur kändes det?
– Otroligt skönt måste jag säga, det sjöngs ordentligt i omklädningsrummet och man kunde se att på grabbarna att första borta segern betydde mycket. Speciellt när den var välförtjänt.

Ni har åtta raka matcher utan förlust, vad är framgångsfaktorn?
– Jag tror att stämningen i laget har varit framgångsfaktorn, vi har otroligt kul tillsammans, bra stämning och sen att det börja synkar mer på plan med varann.

Nu väntar Arameisk-Syrianska, vad krävs för ett bra resultat?
– Att vi fortsätter på samma sätt som vi har gjort tidigare, gå in i matchen med pondus och energi och göra jobbet. Det kommer bli tufft, men vi är redo. Vi ska avsluta dem fyra sista matcherna snyggt så vi kan ha en rolig höst framför oss.

Dom ligger näst sist. Det finns ingen risk för underskattning?
– Det tror jag verkligen inte, serien är otroligt jämn, och det blir många jämna matcher. Armeniska-Syrianska är ett väldigt individuellt skickligt lag som vi få se upp med. Speciellt deras striker Cosic.

Umeå FC – Arameisk-Syrianska
Lördag 30/6 kl. 19.00
Umeå Energi Arena


Truppläget
Modou Lamin Sillah har opererat sin skadade hälsena och missar alla matcher fram till sommaruppehållet. Isaac Freitas da Silva är fortfarande avstängd efter det röda kortet han ådrog sig i bortamötet mot Sollentuna. I övrigt är alla friska och krya.