Idag säger vi stort grattis till vår fystränare L-G Skoog som fyller 60 år!

Grattis på 60-årsdagen!
– Tack så mycket!

Hur är läget?
– Det är under kontroll. Man har en image som man måste hålla uppe, men jag ska erkänna att det inte är kul att bli 60, nu går utför. Så jag är väl halvdeppad haha! Men det gäller att gilla läget och öppna ögonen för alla nya utmaningar.

Hur kommer du att fira din 60-årsdag?
– Jag kommer inte göra någon stor grej av det. Det blir enkelt, en öppet hus-variant. Främst med släkt och vänner. Det blir lugnt.

Vad önskar du dig i födelsedagspresent?
– Jag önskade mig en fotbollsresa så den 12 maj åker vi till Liverpool och ser sista omgången i Premier League. Det ser jag verkligen fram emot! Sen åker jag och sonen till Barcelona i tre dagar, det ska blir väldigt trevligt. Jag har saknat att göra saker med honom. Det blir perfekt!

Hur känns det att vara Sveriges snyggaste 60-åring?
– Haha! Man får rynkor, man blir gråhårig och lönnfet. Men jag får göra en grej av det, att man kan hålla sig i fysisk fast än man kliver över 60-strecket. Jag ska hålla mig i trim, och innan sommaren ska jag vara i fysisk toppform.

Vad önskar du dig mest just nu?
– Att hälsan vore klockren. På slutet har jag haft lite krämpor, ont i knäet och så.Så det är väl det. Sen att jag får fortsätta äta ryggbiff varje lördag. Frugan har försökt att ändra på mina rutiner och säger ”kan du inte testa något annat?”. Men det är inte lördag utan ryggbiff och en god tjeckisk öl. Andrée (Jeglertz) säger att jag ska testa något annat, typ belgisk. Men det är töntigt, ipor och sånt som smakar skit. Nä, tjeckisk är vad jag vill ha och behöver! Sen givetvis att Umeå FC går upp till Superettan!